Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Erä­mu­seol­la on liian iso hin­ta­lap­pu – "Ro­va­nie­mel­lä ei ole edel­ly­tyk­siä"

Suomen Metsästysmuseo ja Kalastusmuseoyhdistys käynnistivät ministeriöiden ja museoviraston tukemana 2020 alussa hankkeen valtakunnallisen, luonnon virkistyskäyttömuotoja yhdistävän uuden museon aikaansaamiseksi. Erä- ja luontokulttuurimuseosta on kaavailtu kansainvälisesti vetovoimaista ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa luonto- ja eräkulttuurin esittelypaikkaa.

Museon sijaintipaikkakuntaa ei ole vielä päätetty ja tilanne on auki. Kiinnostuneet saivat ilmoittautua kilpailuun. Rovaniemi on ollut 24 muun kunnan tai ryhmittymän kanssa tavoittelemassa museota. Sijaintipaikan valitseminen on loppusuoralla.

Hakijoiden joukosta valikoitiin alkuvuodesta potentiaalisimmat paikkakunnat. Loppusuoralla ovat julkisuudessa olleiden tietojen mukaan ainakin Imatra, Oulu, Pyhtää, Riihimäki ja Rovaniemi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.