ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Elo­ku­va-ar­vos­te­lu: Batman teki mys­tiik­kaa uhkuvan paluun

The Batman

Warner Bros Pictures, 2022

5/5

Batman-elokuvat ovat uudistaneet supersankarielokuvien suuntaa kerta toisensa jälkeen erinomaisin tuloksin. Ensin Tim Burtonin synkkä ja tyylitelty Batman (1989) todisti lepakkomiehestä olevan muuhunkin kuin 60-luvulta tuttuun hassutteluun. Vuosina 2008–2012 Christopher Nolanin Dark Knight -trilogia toi uskottavaa realismia ja vakavuutta, joka vei genren uudelle tasolle. Vuoden 2022 The Batman tuo hahmoon jotain aivan uutta.

Matt Reevesin The Batman on enemmän mysteeri- kuin toimintaelokuva, sillä pahiksena toimii uudelleen kuviteltu Arvuuttaja (Paul Dano). Aiemmin surkuhupaisana kuvattu älykkö on tällä kertaa jopa ahdistavan todellinen ja sairas uhka, jonka arvoitukselliset motiivit pistävät miettimään.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.