Poliisitehtävät: Nelikko yritti anastaa jou­lu­kuu­sen Ro­va­nie­men kes­kus­tas­ta, si­vul­li­sen huuto esti yri­tyk­sen

Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 4. päivän luukku tästä

Kolumni
Tilaajille

Edus­kun­nas­ta: Suomen Na­to-kan­ta lukkoon selvin luvuin – Jä­se­ne­nä olemme osa yh­teis­tä puo­lus­tus­ta ja tur­va­ta­kui­den pii­ris­sä

Kolme kuukautta olemme todistaneet Ukrainan ja sen kansan taistelua vapaudesta, demokratiasta ja elämästä. Venäjän raakalaismainen hyökkäys Ukrainaan on jotain sellaista, mitä emme osanneet odottaa todistavamme enää Euroopassa. Kauhut, joita on paljastunut Venäjän joukkojen valtaamilta alueilta ja hyökkäykset siviilikohteisiin, ovat järkyttäviä rikkomuksia ihmisyyttä vastaan.

Venäjän hyökkäys Ukrainaan on vaikuttanut koko kansainväliseen tilanteeseen. Eurooppa ja muu länsi on reagoinut nopeasti ja yhtenäisesti vahvoilla pakotteilla, joilla pyritään Venäjän ja sen johdon eristämiseen ja sodankäynnin lopettamiseen.

On täysin ymmärrettävää, että hyökkäys Ukrainaan on aiheuttanut paljon huolta myös täällä Suomessa, onhan meillä oma valitettava historia itänaapurimme kanssa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.