somehitti: Maa­gi­set si­vel­ti­men vedot – Elsi Tau­riai­sen video sai rä­jäh­tä­vän suo­sion, yht­äk­kiä seu­raa­jia olikin reilun tu­han­nen sijaan 126 000

Onnettomuus: Hen­ki­lö­au­to suistui tieltä veteen Ra­nual­la – kul­jet­ta­ja me­neh­tyi on­net­to­muu­des­sa

Pääkirjoitus: KOK päästää hyök­käys­so­taa käyvän Venäjän ur­hei­li­jat ke­sä­olym­pia­lai­siin tietyin ehdoin – päätös on pöy­ris­tyt­tä­vä, mutta lin­jas­sa kor­rup­toi­tu­neen jär­jes­tön edus­ta­mien arvojen kanssa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Danske Bank ri­kol­lis­ten käyt­tä­mäs­tä pank­ki­so­vel­luk­sen tes­ti­ver­sios­ta: "Pankki ei ole vas­tuus­sa so­vel­luk­sen ri­kol­li­ses­ta käy­tös­tä"

Lappilainen Julius menetti matkailuautonsa, kun huijari vakuutti Danske Bankin verkkopankin testisovelluksen avulla maksaneensa auton Juliuksen tilille.

Kuitti näytti aidolta, mutta oikeasti raha ei liikkunut mihinkään. Lapin Kansa kertoi asiasta maanantaina.

Huijaus ei ole ensimmäinen, joka Danske Bankin verkkopankin testiversiolla on tehty sen jälkeen, kun se tuli markkinoille 2020.

Miksi Danske Bank on päästänyt markkinoille sovelluksen, joka mahdollistaa rikosten tekemisen, Danske Bankin lehdistöpäällikkö Topi Kanniainen?

– Esittelyominaisuuksien tarkoituksena on mahdollistaa mobiilipankin käytön harjoittelu turvallisessa kokeiluympäristössä. Osa asiakkaista voi tuntea itsensä epävarmaksi ottaessaan käyttöön uutta tekniikkaa ja sovelluksia. Päivitimme sovellusta kuultuamme huijausyrityksistä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.