Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 8. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: Kuo­hun­ta on takana, kuu­le­mi­set voivat alkaa – Uusi ko­mis­saa­ri: ha­luam­me kuulla myös saa­me­lais­ten voi­ma­va­rois­ta

Kolumni: Kun ju­nio­ri­val­men­ta­ja puuttui ra­sis­ti­seen ni­mit­te­lyyn, hän sai kolmen ottelun toi­min­ta­kiel­lon ja seura sakot

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Bio­tuo­te­teh­taan jät­ti­osien kul­je­tuk­set jat­ku­vat Kemin kes­kus­tan läpi

Kemi

Metsä Fibren biotuotetehtaan jättiosien kuljetukset jatkuvat Kemissä nyt, kun meri on sulanut ja osat päästään uittamaan sisäsatamaan kaupungin keskustaan.

Ensimmäiset erikoiskuljetukset ovat jo alkaneet. Maanantaina aamupäivällä sisäsatamassa odotteli kuljetusta kaupungin keskustan läpi kolme suurta tehdaskomponenttia. Kuljetukset tehdään iltaisin ja öisin, jotta muu liikenne häiriintyisi mahdollisimman vähän.

Ohikulkijoiden tulee noudattaa kuljetuksia varmistavien liikenteenohjaajien ohjeita turvallisuuden ja kuljetusten sujuvuuden vuoksi. Kuljetusten lähellä olevia pyydetään myös säilyttämään turvallinen etäisyys erikoiskuljetuksiin.

Haihdutinyksiköt isoimpia

Sisäsataman kautta kuljetetaan noin 25 suurikokoista komponenttia, jotka eivät

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.