Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Bio­tuo­te­teh­das sai Tem­re­xin avaa­maan työ­vaa­te­liik­keen Kemiin – Metsä Fibren työ­maa­vah­vuus on jo 200

Temrexin uusi myymälä työllistää kaksi ihmistä Kemissä.

Kemi

Työvaatteita myyvä Temrex avaa viidennen täyden palvelun myymälänsä Kemiin. Toimitusjohtaja Jouni Kurttila kertoo Lapin Kansalle, että ratkaisuun vaikutti muun muassa Metsä Fibren biotuotetehtaan investointipäätös.

– Meillä on siellä muitakin asiakkaita, joita haluamme palvella entistä lähempänä. Saimme myös hyviä kokemuksia Rovaniemen-myymälästä, joka avattiin reilu vuosi sitten.

Temrexin myymälä tulee Keskuspuistokadulle S-marketin kiinteistöön, jonne myös Jysk on parhaillaan muuttamassa. Temrexin Kemin-myymälä työllistää kaksi ihmistä.

– Allekirjoitimme vuokrasopimuksen viime viikolla, Kurttila kertoo.

Temrex on oululainen perheyritys, joka toimittaa muun muassa työvaatteita, turvajalkineita ja henkilösuojaimia eritoten teollisuus-, rakennus- ja kuljetusaloille.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita