Nimitykset: Sauli Pah­ka­sa­lo on Lapin Kansan uusi pää­toi­mit­ta­ja

Työelämä: Teol­li­suus­liit­to ja am­mat­ti­liit­to Pro aloit­ta­vat tiis­tai­na työ­tais­te­lu­toi­met, ulos­mars­se­ja Lapissa ja Oulussa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ben­sa­pum­puil­la vai ruo­ka­kau­pas­sa?

Syksyllä perussuomalaiset toistelivat viestiään siitä, että kevään 2023 eduskuntavaalit ratkaistaan bensapumpuilla. Vaaliteltoilla puhuttiin kuitenkin enemmän sähkön hinnasta ja sähkötuesta. Yksinkertaistettu viesti oli, että hallitus kurittaa kansaa ilmastotoimilla, pitää sähkön hinnan korkealla ja jakaa sähkötukea rikkaille. Vaalituloksesta näkee, että tämä perussuomalaisten viesti meni perille.

Vasemmistossakaan emme kuulleet riittävästi toista viestiä, josta ihmiset puhuivat ja pitkät jonot soppatykeille karusti kertoivat. Elintarvikkeiden hinnat nousivat rajusti, ja monien ihmisten toimeentulo oli heikentynyt. Jo tammi-helmikuun tietojen hintojen nousun kohdistumisesta nimenomaan elintarvikkeisiin olisi pitänyt herättää meidät.

Sen sijaan soppajonossa meille kerrottiin asiasta taas yksinkertainen ”totuus”: Paha hallitus on tavoitellut vihreää siirtymää, aiheuttanut inflaation, ja se on johtanut elintarvikkeiden hintojen nousuun, ja saattaa kansan ahdinkoon.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.