Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Jääkiekko: Ro­Ki-maa­li­vah­ti Cody Porter lai­nal­le Tap­pa­raan

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Ar­vos­te­lu: So­dan­ky­län idea­lis­tin rat­kai­se­vat voi­ma­sa­nat

Stepa: Rakkaus ylivoimainen. PME Records, 2021.

Joni Stenberg eli Sodankylän oma Stepa on hänkin jo 34-vuotias. Mies alkaa olla suomiräpin veteraaniosastoa, mutta hakee uusia uria alan kärkilevy-yhtiön listoilla ja maksimalistisen suomiräpin osaajan DJ Polarsoulin tuottamana. Stepaan selvästi uskotaan.

Vuonna 2019 ilmestynyt kolmen EP:n projekti Unelmien teatteri tarjoili uskolle hyviä syitä. Kirkasotsaisuudestaan Stepa tuskin tulee pääsemään eroon koskaan, mutta liukuminen yleisestä yksityiseen ja perusräpistä indien ja iskelmän suuntiin palvelivat hänen ilmaisuaan hyvin.

Nyt Stepa on kuitenkin taas päätellyt olevansa se kommentaattori, jolla on ratkaisevat voimasanat käsiteltäessä vaikkapa poikia, tyttöjä, miehiä, naisia, laitoslapsia ja koululuokkien maahanmuuttajaoppilaita.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.