Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Ar­vos­te­lu: Antin pa­lau­te­pal­ve­lu

Podcast

Antti Holma: Antin Palautepalvelu

5/5

PodMe, 2022

Antti Holma teki viime vuonna paluun podcastien maailmaan uudella podcastillaan Antin Palautepalvelu. Podcastin idea on simppeli: kuuntelijat voivat lähettää ohjelmaan omia tekstejä tai äänitteitä, joista Holma antaa palautetta. Käsittelyssä voivat olla vaikkapa runot, vanhat Facebook-päivitykset, tai itse tuotetut musiikkikappaleet. Kuuntelijat saavat myös toivoa annetun palautteen sävyä, mutta yleisesti Holma suhtautuu kaikkiin lämpimän kannustavasti huumoria unohtamatta. Jokainen teos saa myös oman arvosanansa omalla erikoisella asteikollaan.

Mikäli on kaivannut Holman aikaisempaa Auta Antti -podcastia, voi Antin Palautepalvelu täyttää tätä aukkoa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.