Festivaali: Si­me­rock jul­kai­si nipun ar­tis­ti­kiin­ni­tyk­siä – ­Behm, Kuumaa ja Rosa Coste mukana ensi kesän fes­ti­vaa­leil­la

Tuulivoima: Itä-Lap­piin voi nousta maan suurin tuu­li­puis­to, jos tut­ka­on­gel­miin löytyy rat­kai­su

Kolumni: Vai­kein­ta on vas­taan­ot­taa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Arvio: Vin­til­tä put­kah­ta­vat kou­lu­muis­tot – Esko Jan­hu­sen kir­joit­ta­mas­sa las­ten­näy­tel­mäs­sä arki on satua jän­nit­tä­väm­pää

Rovaniemen teatteri: Mahapaha.

Käsikirjoitus Esko Janhunen, sovitus ja ohjaus Satu Linnapuomi (vier.). Ensi-ilta 28.10. Seuraava esitys 8.11. kello 12.

Rovaniemen teatterin syksyn lastennäytelmä käynnistyy, kun entisellä kyläkoululla alkavat siivoustalkoot. Vanhat kamppeet herättävät entisissä oppilaissa (Kylli Köngäs ja Markku Lukka) muistoja kouluaikojen hilpeistä ja vakavammista sattumuksista.

Vierailevan Satu Linnapuomin ohjaama Mahapaha on mukava muistutus siitä, että hyvään lastennäytelmään ei suinkaan tarvita sen kummempia satumaailmoja tai muutakaan pakoa arjesta.

Selkeä neljän episodin rakenne pitää esityksen kätevästi koossa, vaikka henkilöt ja tunnelmat ehtivät vaihtua moneen otteeseen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.