Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

60 euron vä­ki­val­tai­nen ve­lan­pe­rin­tä johti neljän vuoden van­keus­tuo­mioon Ro­va­nie­mel­lä

Kuudenkymmenen euroa velkaa väkivalloin perineille langetettiin vankeustuomiota Lapin käräjäoikeudessa maanantaina.

Teot tapahtuivat tämän vuoden huhtikuussa Rovaniemellä, kun kolme miestä ja kaksi naista olivat menneet perimään raha- sekä huumausainevelkaa. Uhri oli houkuteltu tapaamispaikalle amfetamiinikauppojen varjolla, eikä hän ollut tietoinen velkojiensa saapumisesta paikalle.

Yksi tekijöistä oli lyönyt uhria puisella harjanvarrella ja toinen tekijä oli hakannut miestä oluttölkillä sekä iskenyt uhria  puukolla selkään. Kolmas miehistä oli potkaissut uhria pään seudulle.

Ennen miesten poistumista paikalta oli myös uhrin taskut tyhjennetty.

Lapin käräjäoikeus tuomitsi 42-vuotiaan Kimmo Tapio Rissasen törkeästä ryöstöstä ja tapon yrityksestä neljäksi vuodeksi vankeuteen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.