Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Yle: Santa's Hotels aloit­taa 55 hen­ki­löä kos­ke­vat yt-neu­vot­te­lut Ro­va­nie­mel­lä – Lapin kaup­pa­ka­ma­ri erit­täin huo­lis­saan hal­li­tuk­sen pää­tök­sen­te­ko­ky­vys­tä

Hotelliketju Santa's Hotels aloittaa 55 työntekijää koskevat yt-neuvottelut Rovaniemellä, kertoo Yle Lappi.

Kyse on todennäköisesti lomautuksista. Ketjun kehitys- ja hotellinjohtaja Susanne Hulbekkmon mukaan irtisanomisilta yritetään välttyä.

Yt-neuvotteluiden syynä on koronaviruksen aiheuttama matkailun hiipuminen.

Lisäksi yhtiö aikoo jättää palkkaamatta 60 kausityöntekijää.

Santa's Hotels-ketjuun kuuluu Rovaniemellä kolme kohdetta: hotellit Santa Claus ja Rudolf sekä Santa's Igloos Arctic Circle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.