Talousrikosepäilyt: Pel­lo­lai­sen ho­tel­li­yri­tyk­sen kon­kurs­si oi­keu­des­sa – ­syyt­tä­jä vaatii yrit­tä­jäneli­kol­le van­keut­ta ja lii­ke­toi­min­ta­kiel­to­ja va­ka­vis­ta ta­lous­ri­kok­sis­ta

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Yle: Poliisi aloit­ta­nut esi­tut­kin­nan Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ras­ta

Lapin poliisi on aloittanut esitutkinnan Rovaniemen Palloseurasta, kertoo Yle.

Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Ossi Granat vahvistaa esitutkinnan aloittamisen, mutta ei kommentoi asiaa tarkemmin.

– Siltä osin, että mitä nimikettä tutkitaan tai montako osapuolta on mukana, niin ei voida tässä vaiheessa kommentoida. Toivotaan, että kesään mennessä saataisiin esitutkinta valmiiksi, Granat kommentoi Ylelle.

RoPS ilmoitti marraskuussa tekevänsä tutkintapyynnön poliisille seuran varainkäytöstä sekä RoPS:n omistaman Blue Idea oy:n varainkäytöstä. Tutkintapyyntö koski useita viime vuosia.

Seuran mukaan kyse on merkittävistä summista ja se tehtiin yleisen oikeusturvan ja johtokunnan jäsenten oikeusturvan kannalta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.