Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

Kolumni: Totuus odottaa yhä ker­to­jaan­sa

Tilaajille

Yh­teis­työ vauh­dit­taa teosten ke­hit­te­lyä – Piste Kol­lek­tii­vil­la te­keil­lä soo­lo­esi­tyk­siä ja vi­deo­tai­det­ta

Monitaiteinen Piste Kollektiivi esitteli jälleen kehitteillä olevia teoksia perjantaina 25. marraskuuta. Hankkeita yhdisti Pisteen luoma SideBySide-malli, jossa tuottaja työskentelee tiiviisti taiteilijoiden pienryhmien kanssa.

Piste on rovaniemeläinen ammattitaiteilijoiden ja taidekasvattajien kollektiivi. Nähdyt teokset tuovat kulttuuria niin näyttelytiloihin, esiintymislavoille, kouluille kuin vuodepotilaillekin.

Mette Ylikorva alkoi kehitellä Mona Lisa -teostaan viitisen vuotta sitten. Annu Nietulan ohjaaman esityksen ensi-iltaa on kaavailtu ensi syksyksi.

Hienovaraista klovneriaa ja näyttämötaikuuden keinoja yhdistelemällä maalaus herää eloon Ylikorvan sanoin ”keski-ikäisenä työssä käyvänä naisihmisenä”.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi