Työelämä: Tornion Prisman työn­te­ki­jät pitivät mi­nuu­tin mit­tai­sen työn­sei­sauk­sen

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa päivän luukku tästä

Tilaajille

Yhden kurkun hin­nal­la saa kaksi kiloa pu­na­juur­ta – sa­to­kau­si­ajat­te­lu pie­nen­tää ruo­ka­las­kua ja on eko­lo­gi­ses­ti kes­tä­väm­pää kuin kalliin kas­vi­huo­ne­ruuan syö­mi­nen

Kotimaista kurkkua kannattaa syödä silloin kun on sen sesonki, eli loppukesällä ja alkusyksyllä. Talvi on punajuuren ja porkkanan aikaa, sanoo Lapin Marttojen vs. toiminnanjohtaja Paula Aho.
Kotimaista kurkkua kannattaa syödä silloin kun on sen sesonki, eli loppukesällä ja alkusyksyllä. Talvi on punajuuren ja porkkanan aikaa, sanoo Lapin Marttojen vs. toiminnanjohtaja Paula Aho.
Kuva: Jussi Leinonen

Kilo kotimaista kurkkua maksaa tällä hetkellä lähes neljä kertaa enemmän kuin kilo kotimaisia punajuuria.

Kurkun ja tomaatin sijasta kaupan vihannesosastolta kannattaa talvikuukausina poimia juureksia, Lapin Marttojen vs.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.