kolumni: Kahden ikä­krii­sin ris­ti­pai­nees­sa – poden var­muu­dek­si mo­lem­pia

pääkirjoitus: Putinin Venäjä on to­dis­ta­nut ar­vaa­mat­to­muu­ten­sa ja häi­käi­le­mät­tö­myy­ten­sä jo useam­paan kertaan – Suomen on oltava valmis mihin tahansa

Viik­ko­raa­ti: Haas­tat­te­lus­sa kovassa nos­tees­sa oleva Rosa Coste Ro­va­nie­mel­tä ja raa­dit­ta­va­na mil­jar­di­teh­das, sur­keas­sa mai­nees­sa olevat kun­ta­päät­tä­jät ja nuo­ri­so­muo­ti­pa­nii­kit kautta vuo­si­kym­men­ten

Viikkoraati: Jaakko Ja Eero

Tällä kertaa uusiutunut Viikkoraati pohtii seuraavia asioita:

Kemin biotuotetehtaan miljardiuutinen pisti sykkeen toimituksessakin korkealle.

Paniikki nuorisopukeutumisesta on jokatalvinen ilmiö, nyt kauhistellaan paljaita nilkkoja, mitä kauhisteltiin vaikkapa 40 vuotta sitten?

Muuntovirus uhkaa juuri kun rokotteet saapuivat, miten käy kilpajuoksussa ja uhkaako koronaväsymys?

Lapissakin tunnetaan syvää tyytymättömyyttä kuntapäättäjiin kun kunnallisvaalit ovat tulossa nurkan takana. Miksi ihmiset ovat tyytymättömiä ja onko esimerkiksi Rovaniemelle sometuulien riepottelema päätöskyvytön valtuusto?

Haastatteluosuudessa kovassa nosteessa oleva rovaniemeläinen laulaja Rosa Coste. Millaista on olla erinäköinen taiteilija Rovaniemellä ja miltä tuntuu kun esikoissinkku saa näin kovan nosteen?

Lopuksi keskustelemme kulttuurialan tilasta koronakurimuksessa. Onko yksi elinkeino huonommassa asemassa kuin toinen? Miksi näin?

Bonuksena kerromme mikä on tehnyt meidän onnelliseksi tällä viikolla.

Viikkoraadin juontavat verkkotuottaja Eero Leppänen ja muusikko Jaakko Laitinen kolmantena raatilaisena tänään toimittaja Mari Molkoselkä.

Kuuntele Viikkoraati:

Edellisen Viikkoraadin voit kuunnella tästä:

Rosa Costen musiikkivideon voit katsoa tästä: