Tulipalot: Ro­va­nie­men Kar­von­ran­nas­sa paloi oma­ko­ti­ta­lon sau­nas­sa – yksi savua hen­git­tä­nyt jat­ko­hoi­toon

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Vih­rei­den va­ra­pu­heen­joh­ta­ja Riikka Karp­pi­sel­la on tu­han­nen ki­lo­met­rin val­tuus­to­mat­ka

Riikka Karppinen opiskelee ja käy töissä Helsingissä, ja matkustaa junalla ja bussilla Sodankylän kunnanvaltuuston kokouksiin. Mihin mie nyt kotoani lähtisin, hän vastaa heille jotka tiedustelevat milloin hän muuttaa kirjoille Helsinkiin.Riikka Karppinen on tehnyt periaatepäätöksen: matka Helsingistä Sodankylään taittuu lentokoneen sijaan junalla ja bussilla.
Riikka Karppinen on tehnyt periaatepäätöksen: matka Helsingistä Sodankylään taittuu lentokoneen sijaan junalla ja bussilla.
Kuva: Elina Melamies

Riikka Karppisella on ollut erityisen inspiroivaa seuraa yöjunassa. Hän on jutellut hyttikaverinsa, Lontoossa opiskelevan hongkongilaisen naisen kanssa politiikasta kahteen saakka yöllä. Nyt hänellä on yhteys, jolle soittaa, kun on mitä tahansa kysyttävää Kiinasta.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita