työtaistelut: Yk­si­tyi­sen so­siaa­li­pal­ve­lu­alan työ­rii­das­sa ei vielä sopua – uudet lakot uh­kaa­vat alkaa kes­ki­viik­ko­na

kolumni: Säh­kö­tuet olivat pa­niik­ki­rat­kai­su, jossa rahaa jaet­tiin surutta myös rik­kail­le

Mielipide: Pel­ko­sen­nie­mi ei ole krii­si­kun­ta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Vihreät ja va­sem­mis­to­lii­to sama puolue

Vihreät ja vasemmistoliitto ovat käytännössä yksi ja sama puolue, vaikka esiintyvätkin kahtena eri puolueena. Molempien tavoite on sama niin Lapissa kuin koko Suomessakin: tehdä Suomesta ja erityisesti Lapista ympäristönsuojelun reservaatti, jossa metsät, järvet, pellot, joet ja suot ovat suojeltuja alueita, mistä ihminen ei voi saada mitään hyötyä, vaan lähinnä luonto on katselemista varten.

Vihreät ja vasemmistoliitto vastustavat kaikkia järkeviä hankkeita luonnon hyödyntämiseksi. He kieltävät kaivokset, vesivoiman, puunjalostuksen ja yleensä elinkeinotoiminnan. Nämä kaksi sosialistipuoluetta ovat valmiita laittamaan kymmeniä miljardeja euroja veronmaksajien rahoja Suomen luonnon ennallistamiseen EU:n käskystä.

Vihreille ja vasemmistoliitolle on yhteistä, etteivät ne välitä valtion taloudesta pätkääkään. Heistä valtion lainoja ei tarvitse maksaa takaisin. He eivät tunnusta, että myös valtion lainoista joutuu maksamaan korkoa.

Yksi entinen vasemmistopäättäjä Rovaniemellä sanoi Facebook-kaveruuden irti, kun huomautin hänelle valtion lainojen korkojen noususta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.