Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

Kolumni: Totuus odottaa yhä ker­to­jaan­sa

Tilaajille

Vic­to­rian ja Da­nie­lin voi nähdä Ruotsin Pel­los­sa – kruu­nu­prin­ses­sa­pa­ria ei ole suo­si­tel­ta­vaa kätellä

Prinssi Daniel kannusti nuoria yrittäjyyteen Haaparannalla, mukana oli myös Klarna-maksupalvelun kehittäjä.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel ovat alkuviikon Norrbottenissa. Prinssi Daniel oli jo maanantaina Tornionlaaksossa, Haaparannalla. 

Prinssin nimikkosäätiö, Prins Daniel Fellowship kannustaa nuoria yrittäjyyteen. Prinssi Danielin ja kahden tunnetun ruotsalaisyrittäjän koululaistapaaminen oli Haaparannan lukiolaisille ja pienelle torniolaisoppilasryhmälle. Prinssille esiteltiin myös palkittu Fritidsbank eli vapaa-ajan varustelainaamo.

Kruununprinsessaparin pääasiallinen tavoite Tornionlaaksossa on nähdä millaisia ratkaisuja ja haasteita kestävä kehitys asettaa raja-alueelle. Kruununprinsessa Victoria on mukana Yhdistyneiden kansakuntien pääsihteeri Ban Ki-moon vetämässä kansainvälisessä lähettiläsjärjestelmässä, jonka tavoite on asetettu ohjelmassa Agenda 2030.

Överkalixin ja Övertorneån kuntiin suuntautuva vierailu tarjoaa kuninkaallisille vieraille useita vierailukohteita Överkalixissa, Pellossa ja Juoksengissa tiistaina.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi