Onnettomuus: Au­toi­li­ja törmäsi ala­ikäi­seen pyö­räi­li­jään Iva­los­sa ja pakeni pai­kal­ta

Sää: Harmaa loska väistyy pian - ensi viikon hiih­to­lo­ma­lai­sil­le lu­va­taan jo au­rin­koi­sem­pia hiih­to­ke­le­jä

Tilaajille

Val­ta­ka­dun ja Ruo­ka­sen­ka­dun kulmaan suun­nit­teil­la kuu­si­ker­rok­si­sia taloja, myös Sie­ri­län ase­ma­kaa­va jul­ki­ses­ti näh­tä­vil­le

Kaupunginjohtaja esittää että Rovaniemen keskustaan Valtakadun ja Ruokasenkadun kulman korttelin asemakaavaa ryhdytään muuttamaan.

Ehdotus asemakaavan muutokseksi sekä asiakirjat asetetaan julkisesti nähtäville. Kaavaluonnoksessa tontille tulisi kolme kuusikerroksista rakennusta.

Asiakirjojen nähtävillä olon aikana osallisilla on mahdollisuus antaa kaavaehdotuksista kirjallisia muistutuksia. Asemakaavat hyväksyy kaupunginvaltuusto kaupunginhallituksen esityksestä.

Myös Sierilän asemakaavaehdotukset julkisesti nähtäville

Kaupunginjohtaja esittää kaupunginhallitukselle myös, että Sierilän voimalaitosalueelle laadittu asemakaavaehdotus asetetaan julkisesti nähtäville.

Kaavaehdotuksesta pyydetään myös lausunnot ympäristölautakunnalta ja Lapin ely-keskukselta. Kaavan tarkoituksena on rakentaa Sierilään vesivoimalaitos.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi