Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Vaikka alue­po­liit­ti­sil­la tu­ki­toi­mil­la on kansan enem­mis­tön kan­na­tus, alue­po­liit­ti­set toimet ovat jääneet tois­tai­sek­si vaa­ti­mat­to­mik­si – onko suunta muut­tu­mas­sa?

Pääkirjoitus // 12.10.2022

Kaksi kolmesta suomalaisesta hyväksyy Pohjois- ja Itä-Suomen muuttotappioalueiden valtiollisen tukemisen paikallispalvelujen ja koko maan asuttuna pitämisen varmistamiseksi. Vain yksi kuudesta pitää tätä vääränä politiikkana.

Kantar Publicin haastattelututkimuksen lopputulos (LK 10.10.) ei yllätä. Kansan tuki syrjäseuduille oli yhtä vankkaa myös kaksi vuotta sitten Kunnallisalan kehittämissäätiön vastaavassa selvityksessä.

Tällä kertaa kyselyn pohjana oli hieman konkretiaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.