Nimitykset: Sauli Pah­ka­sa­lo on Lapin Kansan uusi pää­toi­mit­ta­ja

Työelämä: Teol­li­suus­liit­to ja am­mat­ti­liit­to Pro aloit­ta­vat tiis­tai­na työ­tais­te­lu­toi­met, ulos­mars­se­ja Lapissa ja Oulussa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Uuden Ro­va­nie­men vau­va­lii­te täyttää kym­me­nen vuotta – hel­mi­kuus­sa esi­tel­lään vuoden 2020 vauvat

Uusi Rovaniemi on julkaissut vauvaliitettä jo yhdeksän vuoden ajan. Myös vuoden 2020 uudet rovaniemeläiset pääsevät esittäytymään liitteessä kuvan kera.
Uusi Rovaniemi on julkaissut vauvaliitettä jo yhdeksän vuoden ajan. Myös vuoden 2020 uudet rovaniemeläiset pääsevät esittäytymään liitteessä kuvan kera.

Uusi Rovaniemi julkaisee perinteisen vauvaliitteensä jo kymmenennen kerran. Liite ilmestyy keskiviikkona 17. helmikuuta ja siinä esitellään vuonna 2020 syntyneitä uusia rovaniemeläisiä.

Uuden Rovaniemen ensimmäinen vauvaliite esitteli vuoden 2011 vauvasatoa. Yhdeksän vuoden aikana liitteessä on nähty kaikkiaan noin 3 850 rovaniemeläisvauvaa.

Liitteeseen on osallistunut keskimäärin noin 60 prosenttia kaikista vuoden aikana syntyneistä rovaniemeläisistä vauvoista. Viime vuonna Rovaniemelle syntyi 577 vauvaa ja heistä 352 oli mukana liitteessä.

Liitteeseen pääsee maksutta mukaan jokainen vuonna 2020 syntynyt rovaniemeläinen vauva, jonka kuvan ja tiedot vanhemmat lähettävät toimitukseen nettilomakkeen kautta. Vauvan tiedot tulee ilmoittaa 10.2.2021 mennessä.

Lomake löytyy osoitteesta uusirovaniemi.fi/vauvaliite. Lomake on nelivaiheinen ja se täytyy täyttää loppuun saakka, jotta tiedot tulevat perille toimitukseen.

Kun lomakkeen on täyttänyt onnistuneesti loppuun, siitä saa vahvistusviestin sähköpostiin. Jos vahvistusviestiä ei tule, lomakkeen täyttäminen on jäänyt kesken tai jotain muuta on mennyt pieleen.

Kuvan lähettäneiden kesken arvotaan 175 euron arvoinen lahjakortti Valokuvaamo Kipinän perhekuvaukseen.

Vauvaliite

Toimi näin

Mene osoitteeseen uusirovaniemi.fi/vauvaliite.

Syötä lomakkeeseen vauvan kuva, nimi ja syntymäpäivä. Hyväksy ilmoituksen ulkoasu.

Lisää vanhempien yhteystiedot.

Siirry yhteenveto-vaiheeseen ja lähetä vauvasi tiedot julkaistavaksi.

Tarkista, saitko sähköpostiisi vahvistusviestin. Ellei vahvistusviestiä ole tullut, vauvan tiedot eivät ole tulleet perille toimitukseen.