Saamelaiskäräjävaalit: Ään­ten­las­ken­ta on alkanut – en­sim­mäi­set epä­vi­ral­li­set tu­lok­set il­moi­te­taan tiis­taiaa­mu­na

Tietomurto: Satojen Lapin hy­vin­voin­tia­lueen asiak­kai­den tietoja on saat­ta­nut joutua vääriin käsiin – koskee in­kon­ti­nens­si- ja dia­be­tes­tuot­tei­den ko­tiin­kul­je­tus­pal­ve­lun asiak­kai­ta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Uskooko kukaan enää pe­rus­tus­la­kiin?

Jos lainsäätäjä ei noudata lakia tai puolusta sitä, kenen tehtäväksi se jää? Suomen seuraavan hallituksen muodostus on lähellä. Samalla ollaan kirjoittamassa uusiksi kansallista historiaa. Hallitusta ollaan muodostamassa puolueen kanssa, joka muun muassa jäsenistönsä saamien runsaiden rikostuomioiden ja mainontansa perusteella vähät välittävät perustuslaista.

Suomen perustuslakiin on kirjattu yhdenvertaisuuden periaate, jolla tarkoitetaan syrjinnän kieltoa ja ihmisten yhdenvertaisuutta lain edessä. Laki kieltää syrjinnän ja velvoittaa viranomaiset muuttamaan olosuhteita, jotka estävät yhdenvertaisuuden toteutumista.

Perussuomalaiset on tehnyt hyvin selväksi sen, että mahdollisuuden syrjiä tulee olla osa hallitusohjelmaa taloudesta kulttuuriin ja opetuksesta urheiluun.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.