Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Pohjois-Ruotsi: Mal­mi­ra­ta aukeaa kuu­kau­sien katkon jälkeen

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Uroksen pe­sän­hoi­ta­ja Sami Uoti kertoo, miten ka­don­nei­den mil­joo­nien met­säs­tys etenee – Suurin kysymys on yhä mys­tee­ri

Asianajaja Sami Uoti yrittää kerryttää yhä rahaa Uroksen typötyhjään konkurssipesään ja suunnittelee aloittavansa oikeustaistelun yhtiön hallitusta vastaan.

Miksi yhtiö, jolla oli kirjanpitonsa mukaan noin kahden miljardin euron liikevaihto ei pystynytkään suoriutumaan velvoitteistaan vaan asetettiin konkurssiin?

Se on kaikkein suurin Urokseen liittyvä kysymys, johon helsinkiläinen asianajaja Sami Uoti ei ole saanut vielä vastausta.

Hän on toiminut vajaan kaksi vuotta Uros Oy:n konkurssipesässä pesänhoitajana ja tuntee oululaistaustaisen teknologiayhtiön poikkeuksellisen hyvin.

Silti ilmassa on edelleen useita Urokseen kytkeytyviä kysymyksiä, joihin Uoti toivoo saavansa vastauksen yhtiöön liittyvien keskeneräisten esitutkintojen kautta. Sekä Oulun poliisi että Keskusrikospoliisi tutkivat Uroksen asioita.

Vastausten lisäksi esitutkinnat voivat tuoda uutta tietoa Urokseen liittyvistä rahoista, joista Uotilla ei ole vielä hajuakaan, mutta joita hänen täytyy ryhtyä perimään konkurssipesään.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi