Kysely: Suo­ma­lai­set huo­mioi­si­vat Poh­jois-Suo­men muut­tu­neen aseman hal­li­tus­oh­jel­mas­sa

Pääkirjoitus: Vien­ti­alo­jen sopu on hyvä komp­ro­mis­si – lak­ko­ke­vät voidaan vielä välttää

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

UR:n ku­va­kil­pai­lu vie kohti joulua – lähetä kuva pihan, par­vek­keen tai ikkunan jou­lu­il­mees­tä

Kaamosta voi valaista pieninkin keinoin. Lukijamme Pirjohelena Kauppinen kuvasi perinteisten jäälyhtyjen tunnelmaa viime vuoden marraskuussa.
Kaamosta voi valaista pieninkin keinoin. Lukijamme Pirjohelena Kauppinen kuvasi perinteisten jäälyhtyjen tunnelmaa viime vuoden marraskuussa.
Kuva: Pirjohelena Kauppinen

Rovaniemeläiset yritykset ja Likiliike tekevät tänä vuonna tavallistakin enemmän työtä rakentaakseen Rovaniemelle joulutunnelmaa. Nyt Uusi Rovaniemi haastaa myös kaikki kaupunkilaiset mukaan joulutalkoisiin Kohti joulua -kuvakilpailussa.

Kuvakilpailun tarkoituksena on kannustaa rovaniemeläisiä valaisemaan ja somistamaan omaa lähiympäristöään kaikkien kaupunkilaisten iloksi. Valoja ja somisteita voi laittaa omalle pihalle, parvekkeelle tai ikkunaan luomaan jouluista tunnelmaa.

Kohti joulua -kilpailuun voi osallistua lähettämällä meille kuvia rakentamastaan jouluvalaistuksesta tai muusta jouluisesta somistuksesta. Kuvan kohteena voi olla laaja kokonaisuus kuten koko pihapiiri, mutta kuvissa voi esitellä myös kauniita yksityiskohtia. Yhdestä kohteesta saa lähettää kilpailuun korkeintaan kolme kuvaa.

Uusi Rovaniemi esittelee kilpailun satoa aatonaattona 23. joulukuuta sekä lehdessä että verkkosivuilla. Toimitus palkitsee valitsemansa kohteen 50 euron lahjakortilla Likiliikkeisiin. Lisäksi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kolme suklaista yllätystä.

Kilpailukuvat tulee lähettää viimeistään torstaina 17.12. osoitteeseen ur.kilpailu@uusirovaniemi.fi. Kerro viestissä, missä ja kenen kotona kuvat on otettu. Kerro myös kuvaajan nimi.

Mielellään kuulemme myös, miten jouluvalaistus tai -somistus on syntynyt ja mistä se koostuu. Onko se jokavuotinen perinne vai syntyykö joka joulu jotain uutta?

Uusi Rovaniemi saa kilpailuun lähetettyihin kuviin jatkuvan julkaisuoikeuden.