Hiihto: MM-kul­taa tuli! Niko Anttola hal­lit­si vapaan kisaa läh­dös­tä maaliin

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ui­ma­hal­lin liu­ku­mäes­tä päättää lau­ta­kun­ta

Rovaniemen kaupunginvaltuutettu Hannu Ovaskainen (ps.) kirjoittaa (LK 1.9.), että allekirjoittanut “ei meinaa rakentaa Vesihiiteen lasten liukumäkeä”. Asia ei kuulu päätettäväkseni, vaan siitä päättää sivistyslautakunta, kuten Lapin Kansan jutussakin sanottiin. Lautakunta käsittelee asiaa syksyn aikana.

Lue lisää: Lasten suosima liu­ku­mä­ki pu­ret­tiin Ro­va­nie­men ui­ma­hal­lin re­mon­tis­sa – uutta tuskin tulee, sillä se mak­sai­si jopa satoja tu­han­sia

Omana mielipiteenäni sanoin lehtijutussa, että ennen liukumäen rakentamista kannattaisi päättää, mihin uusi uimahalli tulee ja milloin. Tämä on mielestäni järkevää taloudenpitoa.

Vesiliukumäen kourua on yritetty korjata useaan otteeseen asiantuntijayritysten toimesta, mutta huonolla tuloksella. Talvella havaittiin myös liukumäen teräsosissa vakavia puutteita, minkä takia liukumäki otettiin turvallisuussyistä pois käytöstä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.