kolumni: Mies, sinäkin voit ra­ken­taa uran, säi­lyt­tää poi­ka­ni­me­si ja olla vahva it­se­näi­nen mies – muista vain roolisi hei­kom­pa­na su­ku­puo­le­na

Työpaja kutsuu mimmejä peint­taa­maan

Vielä ehtii ilmoittautua Rovaniemellä pidettävään Mimmit peinttaa -katutaidetyöpajaan.

Työpaja on suunniteltu tytöille, naisille ja sukupuoleltaan moninaisille nuorille.
Työpaja on suunniteltu tytöille, naisille ja sukupuoleltaan moninaisille nuorille.

Rovaniemellä järjestetään toukokuun viimeisenä lauantaina Mimmit peinttaa -työpaja.

Työpaja on suunnattu erityisesti yli 13-vuotiaille tytöille, naisille ja sukupuoleltaan moninaisille nuorille. Osallistuminen on avointa ja maksutonta. Työpaja toteutetaan lauantaina 28. toukokuuta.

Työpajassa nuoret pääsevät tutustumaan katutaiteen toteutustapoihin ja eri maalaustekniikoihin, kuten graffitiin, muraaliin ja stenciliin. Aiempaa kokemusta katutaiteesta ei tarvita. Työpajan kohteena on Rovaniemellä sijaitseva alikulku, mutta aloitukseen kokoonnutaan Monitoritalo Monden edustalla. Työpajaan mahtuu maksimissaan 20 osallistujaa, ja se toteutetaan jos minimiosallistujamäärä täyttyy.

Mimmit peinttaa -taidekollektiivi on osa kaupunkikulttuuriyhdistys Mimmit ry:tä, joka on suunnattu naisille, trans- ja muunsukupuolisille ja sukupuolettomille henkilöille.

Mimmit peinttaa -työpaja la 28.5. klo 13–18 Monden edustalla. Ilm. roosa.nevala@rovaniemi.fi tai p. 040 668 8574. Järj. Mimmit peinttaa -kollektiivi ja Rovaniemen kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelut.