Kolumni: Ro­va­nie­men kau­pun­gin­hal­li­tuk­sen pitää estää ve­ro­va­ro­jen kaap­paus lait­ta­mal­la kylien säätiö ruotuun

Sää: Lapissa vii­kos­ta on tulossa märkä ja ma­ta­la­pai­nei­nen – "Paras mah­dol­li­suus lumi- ja rän­tä­sa­tee­seen on Kä­si­var­res­sa"

Pääkirjoitus: Ou­to­kum­mun bio­kok­si- ja -me­taa­ni­lai­tos tarjoaa in­ves­toin­ti­mah­dol­li­suuk­sia muil­le­kin yri­tyk­sil­le – te­räs­yh­tiö on saa­vut­ta­mas­sa pääs­tö­ta­voit­teen­sa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Tu­le­vai­suu­den kunta il­mas­to­vii­sas jo tänään

Huominen arki rakentuu tämän päivän teoista ja päätöksistä. Haastamme valtuustoihin ja lautakuntiin valitut päättäjät tekemään ympäristön kannalta kestävää ja pitkäjänteistä kuntapolitiikkaa. Kunnassa päätetään meidän jokaisen arkea kaikkein lähimpinä olevista asioista: hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta.

Kunnissa ratkaistaan monta asiaa, jotka parhaimmillaan hillitsevät ilmastonmuutosta sekä auttavat varautumaan muutokseen. Kunnat mahdollistavat – tai estävät – kestävän kehityksen ja kestävän elämäntavan toteutumisen alueellaan.