hotellihankkeet: Inariin on suun­nit­teil­la uusi luk­sus­ho­tel­li Juu­tuan­joen rantaan

kolumni: Milloin verinen his­to­ria muuttuu mu­ka­vak­si sa­duk­si?

Lapin Kansa live: Arctic Volley ja Pölkky Kuusamo koh­taa­vat har­joi­tus­ot­te­lus­sa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Tor­nion­laak­son neu­vos­to mukana Suo­mi-aree­nas­sa – kes­kus­te­lus­sa poh­di­taan muun muassa sitä, miten poh­joi­sel­le ra­ja-alueel­le saa­tai­siin in­ves­toin­te­ja ja työ­voi­maa

Keskustelussa pohditaan muun muassa sitä, miten pohjoisen raja-alueen tulisi toimia yhdessä investointien ja työvoiman saamiseksi.

Tornionlaakson neuvoston hallituksen puheenjohtaja, Pellon kunnanjohtaja Eero Ylitalo on yksi keskustelun panelisteista.
Tornionlaakson neuvoston hallituksen puheenjohtaja, Pellon kunnanjohtaja Eero Ylitalo on yksi keskustelun panelisteista.
Kuva: Pekka Aho

Suomen ja Ruotsin Tornionlaakson kuntien sekä Tornionlaakson norjalaisten naapurikuntien yhteistyöelin, Tornionlaakson neuvosto on mukana 11.–15. heinäkuuta Porissa järjestettävässä keskustelutapahtuma Suomi-areenassa.

Suomen Lapin, Ruotsin Norrbottenin ja Norjan Troms-Finnmarkin yhteisellä liiketoiminta- ja työmarkkina-alueella investointipoteniaalit ovat hyviä, mutta haasteena on erityisesti työvoiman saanti alueelle, kerrotaan neuvoston tiedotteessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.