Kunniamerkit: Katso lista Lappiin myön­ne­tyis­tä it­se­näi­syys­päi­vän kun­nia­mer­keis­tä

pääkirjoitus: Il­mas­ton­muu­tos etenee, eivätkä sen vai­ku­tuk­set ole enää kai­kil­ta osin py­säy­tet­tä­vis­sä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tornion ja Haa­pa­ran­nan yh­tei­nen veis­tos­reit­ti­opas jul­kis­tet­tiin Tor­nio-päi­vien yh­tey­des­sä

Tornion ja Haaparannan yhteinen veistosreittiopas julkistettiin Tornio-päivien yhteydessä. Opas esittelee kaupungin julkista taidetta molemmin puolin rajaa.

Torniossa Rajakartanon pihalla oli paikalla reilut parikymmentä henkilöä, kun Tornion ja Haaparannan yhteinen veistosreittiopas julkistettiin perjantaina 12. toukokuuta 2023 osana Tornio-päivien ohjelmaa.

Aineen taidemuseon johtaja Virpi Kanniainen ja Haaparannan kulttuurikehittäjä Pia Marttinen kertoivat veistosreittioppaan synnystä ja kaupunkien välisestä yhteistyöstä ennen kuin yleisön kanssa lähdettiin yhteiselle opastetulle veistoskierrokselle linja-autolla.

Aineen taidemuseon johtaja Virpi Kanniainen ja Haaparannan kunnan kulttuurikehittäjä Pia Marttinen esittelivät kaupunkien uutta veistosreittiopasta oppaan julkistustilaisuudessa perjantaina 12. toukokuuta 2023.
Aineen taidemuseon johtaja Virpi Kanniainen ja Haaparannan kunnan kulttuurikehittäjä Pia Marttinen esittelivät kaupunkien uutta veistosreittiopasta oppaan julkistustilaisuudessa perjantaina 12.