Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Lapin Kansan kalakilpailu: Suuria ahvenia ja hurjia har­juk­sia

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Tor­nio­lai­set ha­lua­vat penk­ke­jä ja ros­kik­sia – osal­lis­tu­va bud­je­toin­ti tuo kes­kus­taan ja lä­hi­alueil­le viih­tyi­syyt­tä

Tornion osallistuvan budjetoinnin kuntalaisäänestys tuo keskustaan ja lähialueille pian uusia puistonpenkkejä, roskakoreja, keinuja ja pöytäryhmiä.

Osallistuvan budjetoinnin äänestys järjestettiin lokakuun alkupuoliskolla. Äänestyksen voitto ratkesi kuudella äänellä. Kakkoseksi kirivät Muksubussit (145 ääntä) ja kolmanneksi jäivät ilmaiset happy hour -uintihetket (138) Tornion uimahallissa.

Vuodelle 2022 varattu osallistuvan budjetoinnin määräraha, 20 000 euroa, käytetään heti. Määrärahalla voidaan hankkia yhteensä 23 penkkiä, kymmenen roskakoria kiinnityksineen, kaksi keinua sekä kaksi esteetöntä pöytäryhmää.

– Tilaukset tehdään tämän vuoden puolella ja asennus kevään ja kesän aikana 2023, kertoo vs. puistomestari Pirjo Kristo kaupungin tiedotteessa.

Pöytäryhmille löytynee paikka Nordbergin möljältä.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi