Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

häiriöt: Kaleva Median lehtien App­le-so­vel­lus­ten häiriö saattaa haitata käyttöä

Tilaajille

Tor­nio­lai­nen mies löi sak­sil­la uhriaan kaulaan ja toista uhria kynällä korvan alueel­le – kä­rä­jäoi­keus tuo­mit­si lähes kolmen vuoden van­keu­teen

Lapin käräjäoikeus on tuominnut 46-vuotiaan torniolaismiehen kahden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeuteen törkeästä pahoinpitelystä ja pahoinpitelystä.

Ari Tapani Palo löi yllättäen uhriaan saksilla yhden kerran kaulaan vasemmalle puolelle. Teosta aiheutui noin kuusi senttimetriä syvä haava kaulaan. Uhri menetti runsaasti verta tilanteessa.

Teko tapahtui Torniossa viime heinäkuussa.

Syyttäjä vaati oikeudessa Palolle rangaistusta tapon yrityksestä tai toissijaisesti rangaistusta törkeästä pahoinpitelystä.

Lisäksi Palo löi toista uhria kynällä päähän, vasemman korvan alueelle. Lyönnistä aiheutui noin yhden senttimetrin syvyinen haava.

Oikeudessa todettiin lääkärinlausuntojen perusteella, että saksilla aiheutetusta vammasta ei aiheutunut uhrille hengenvaarallista seurausta.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi