ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Tornio siirtää rip­pi­lei­re­jä syksyn vii­kon­lop­pui­hin - Piispat ha­lua­vat lä­hi­ope­tuk­sen jat­ku­van poik­keus­olo­jen jälkeen

Piispainkokous: Rippikoulujen lähiopetusta siirretään poikkeusolojen jatkuessa

Lapin seurakunnat valmistautuvat kesärippikoulujen siirtoihin. Tarkempaa ohjeistusta odotetaan piispoilta, mutta osa seurakunnista on jo tehnyt valmistelevat päätöksensä.

– Olemme tiedottamassa perheille kesärippikoulujen muutoksista. Osa rippileiristä toteutetaan kesällä etäopetuksena ja varsinainen lähiopetus siirtyy syksyn viikonvaihteisiin. Meillä on rippileirejä kesäkuun alusta elokuulle saakka, joten nyt on tehtävä päätöksiä. Rippikoululaisten etäopetus on sijoitettu varsinaisen kesäleirin ajankohtaan, kertoo kappalainen Nona Lehtinen.

Torniossa keskitettiin kaikki kesärippileirit kolme vuotta sitten seurakunnan omaan leirikeskukseen Antinsaareen, joten kaikille 238 rippileiriläiselle täytyy löytää sopiva keino päästä rippikoulu loppuun saakka.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.