Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Tornio on tul­vil­laan valoa mar­ras­kuus­sa – PIOT-fes­ti­vaa­li on poik­ki­tai­teel­li­nen va­lo­tai­de­fes­ti­vaa­li, johon kau­pun­ki­lai­set voivat osal­lis­tua Va­lo­pilk­ku-oh­jel­mis­tos­sa

PIOT-festivaali on poikkitaiteellinen valotaidefestivaali, johon kaupunkilaiset voivat osallistua Valopilkku-ohelmistossa.

PIOTt-poikkitaiteellinen valofestivaali marraskuun kuudentena päivänä näyttää Tornion kaupungin ja kaupungin elämää uudessa valossa. Tapahtumapaikka on Rantakadun puisto, jossa on poikkitaiteellisia valotaideteoksia sekä ohjelmaa.

Torniolaiset toimijat voivat olla festivaalissa mukana Valopilkkuna valaisemassa kaupunkia valoillaan tai teoillaan. Valopilkku-ohjelmistoon kerätään yksittäisten kaupunkilaisten ja organisaatioiden omannäköisiä sisältöjä uuteen valoon.

Valopilkku voi olla parvekkeelle ehostetut jouluvalot, avantouintiseuran aamu-uinti jätkänkynttilöiden valoissa, tanssiesitys, kaupan näyteikkunan valaistus, ravintoloiden erikoismenu tai keskustelutilaisuus.

Valopilkuille ei ole asetettu rajoja, vaan tarkoitus on viedä ihmisiä kokemusten kautta arjen yläpuolelle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.