PAUKKUPAKKASET: Pak­ka­nen alkaa ki­ris­tyä vii­kon­lop­pua vasten – it­se­näi­syys­päi­vä­nä hä­tyy­tel­lään monin paikoin -35:tä astetta

RAVINTOLARAJOITUKSET: Ro­va­nie­mel­lä tiu­kem­mat ra­vin­to­la­ra­joi­tuk­set vii­kon­lo­pus­ta alkaen – ko­ronapas­sil­la ra­joi­tuk­sia ei tar­vit­se nou­dat­taa

Joulukalenteri: Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ri vie aikojen taakse

Mainos : Anna lah­jak­si pai­kal­li­sym­mär­rys­tä. Tutustu Lapin Kansan joulun ti­laus­tar­jouk­siin tästä.

Tilaajille

Tommi Le­po­jär­vi ja Helena Halttu ovat nou­se­mas­sa pu­heen­joh­ta­jik­si Ke­min­maas­sa

Kunnanhallituksen puheenjohtajuudesta saattaa tulla osa-aikainen. Keminmaalaisten parhaaksi -ryhmä käyttäisi palkkarahat ennemmin hoitajiin.

Keminmaa

Keminmaassa poliittiset ryhmät ovat sopineet, että tulevalla valtuustokaudella keskusta saa kunnanhallituksen puheenjohtajuuden. Kunnanvaltuuston puheenjohtajuus jaetaan puolestaan vasemmistoliiton ja Keminmaalaisten parhaaksi -ryhmän kanssa.

Kunnanhallituksen puheenjohtajaksi on nousemassa Tommi Lepojärvi. Lepojärvi oli Keminmaassa vaalien suurin ääniharava, vaikka hänen äänisaaliinsa puolittuikin vuoden 2017 kuntavaaleista. Edellisellä valtuustokaudella Lepojärvi oli kunnanvaltuuston puheenjohtaja. Hän on aiemmin toiminut myös Keminmaan kunnanjohtajana.