Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Miksi edes kam­pan­joi­da, kun edus­kun­ta­paik­ka vaatisi ih­met­tä? Vie­raa­na Eemeli Kajula ja Elina Kuula

Kysely: Oletko kokenut tai to­dis­ta­nut häi­rin­tää ur­hei­lus­sa?

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Kolumni
Tilaajille

Toisten miel­lyt­tä­jä vai oman elä­män­sä boss lady

Tuletko koskaan ajatelleeksi, että olisit  satuttanut jotakuta toista sanoillasi tai sanavalinnoillasi? Oletko itse tullut satutetuksi tai loukatuksi sanoilla? Miten selvisit siitä? Näitä kysymyksiä pyöritän päässäni niin pitkälle, etten välillä saa öitäni nukutuksi.

Olen aina ollut luonteeltani herkkä ja tunteellinen, minkä vuoksi omatuntoni kolkuttaa jatkuvasti. Koen huonoa omaatuntoa siitä, että saatoin pahoittaa jonkun mielen esimerkiksi tuomalla oman mielipiteeni esille liian kärkkäästi. Toisaalta saatan pahoittaa mieleni siitä, että koin jonkun toisen kommentit hyökkääviksi itseäni kohtaan. Siksi kritiikin sekä kehitysehdotusten vastaanottaminen ovat minulle yleensä herkkiä paikkoja. Vuosien varrella olen joutunut opettelemaan epäonnistumisen jalon taidon, eikä harjoittelu ole vieläkään valmis. Epäonnistumisen tunne on vain niin paljon voimakkaampi kuin onnistumisen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.