Kannanotto: Por­mes­ta­ri ei innosta kaikkia Enon­te­kiöl­lä – vii­si­tois­ta val­tuu­tet­tua vaatii, ettei por­mes­ta­ria edes har­kit­tai­si

Historia: Pi­ka­luis­te­lun kul­tai­set vuodet osuivat 1960-lu­vul­le – Lapin Lukko oli ai­koi­naan Suomen joh­ta­via luis­te­lu­seu­ro­ja ja kas­vat­ti monta olym­pia­edus­ta­jaa

Tilaajille

Thai­maas­ta pa­lan­nut Uula Tapiola joutui itse hank­ki­maan kyydin Ro­va­nie­mel­tä Uts­joel­le – "Il­mai­set tak­si­li­put kos­ke­vat il­mei­ses­ti vain ete­lä­suo­ma­lai­sia"

Ulkomailta palaavat eivät saa nyt käyttää julkisia liikennevälineitä koronaan liittyvien karanteenimääräysten vuoksi.

Utsjoella asuva yrittäjä Uula Tapiola koki yllätyksen, kun hän palasi maanantaina Thaimaan lomaltaan Suomeen. Ennakkotiedoista poiketen Rovaniemelle saapuneelta jatkolennolta piti hankkiutua kotiin omin neuvoin.

Hallitus linjasi viikko sitten perjantaina, että ulkomailta saapuvat ovat tiukassa karanteenissa siitä asti, kun he saapuvat Suomessa lentokentälle. Kaikille Suomeen saapuville luvattiin järjestää tarvittaessa kuljetus kotiin asti, koska palaajat eivät saa käyttää julkisia liikennevälineitä karanteenirajoitusten vuoksi.