Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Ter­vo­lan Saha ja Höy­lää­mö Oy tekee mil­joo­na­pa­ran­nuk­sia ja uskoo, että Lapissa riittää sa­hat­ta­vaa: "Emme ole koskaan lo­maut­ta­neet"

Sahateollisuuden suhdanne heikkenee ja työkiista lisää epävarmuutta, mutta Lapissa Metsä Groupin biotuotetehtaan odotetaan tuovan huomattavasti lisää tukkipuuta markkinoille.

TervolaTervolan Saha ja Höyläämö on investoinut viimeisen kahden vuoden aikana tuotantoon liki kolme miljoonaa euroa. Yrittäjäpariskunta Lea ja Juha Kokkonen harkitsevat sahan laajentamista edelleen.
Tervolan Saha ja Höyläämö on investoinut viimeisen kahden vuoden aikana tuotantoon liki kolme miljoonaa euroa. Yrittäjäpariskunta Lea ja Juha Kokkonen harkitsevat sahan laajentamista edelleen.
Kuva: Henripekka Kallio

Haalarimiehet häärivät pakkasessa asentamassa Tervolan Saha ja Höyläämö Oy:n uusinta hankintaa: tukkeja mittaavaa ja lajittelevaa röntgenlaitetta. Se läpivalaisee tukit, jolloin niiden muoto saadaan mitattua tarkasti, samoin puun sisällä olevat oksat ja viat.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.