Tie poikki: Lii­ken­ne ne­los­tiel­lä So­dan­ky­län Tor­vi­ses­sa kat­kais­taan rekan nos­to­töi­den ajaksi

pääkirjoitus: Voiko mat­kai­lus­sa olla ta­voit­tee­na pelkkä kasvu?

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Tervola elää muiden kus­tan­nuk­sel­la

Tervola teki hienon ylijäämäisen tilinpäätöksen – muiden kustannuksella. Tervola nauttii liikuntapalveluista muiden kuntien tuottamana. Kiva siellä on piipahtaa välillä nauttimassa liikunnasta ja lämpimistä saunoista maksamatta itse mitään. Toiset kunnat kustantavat tervolalaisten käynnit julkisissa palveluissa.

Kemikin pystyisi tekemään ylijäämäisen tilinpäätöksen, jos Kemin ei tarvitsisi elättää Tervolaa. Tätä ei moni ole ajatellut, mutta näin homma toimii varsinkin, jos kunnanjohtajana jatkaa yhä sama henkilö. Säästetään muiden kustannuksella ja nauretaan toisille, joilla menee huonommin. Kuntaliitoksille ei näytä edelleenkään olevan tilaa mihinkään suuntaan.

Onnittelen siipimatkustaja Tervolaa hyvästä jekkuluista. Teatteria ajetaan alas, kun ette ota siihen kantaa ja tukea. Saa nähdä, miten tulevien uintireissujen käy tervolalaisille.

Peukut vielä Mika Simoskalle, joka pitää nyörit kurissa ja rankaisee muita lähikuntia.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi