Keskiviikkona ukkostaa: Koko maassa nyt poik­keuk­sel­li­sia hel­tei­tä – ­kes­ki­viik­ko­na etenkin Länsi- ja Luo­teis-Lap­piin luvassa vaa­ral­li­sen voi­mak­kai­ta uk­kos­puus­kia

Kolumni: So­vin­non te­ke­mi­nen on pro­ses­si

Podcast: Kar­va­lak­ki­do­ku­ment­ti osa 6: Kuk­ko­lan­kos­ki näyt­tää, mitä elävä jo­ki­kult­tuu­ri voi ih­mi­sel­le merkitä – Heik­ki­län tai­tei­li­ja­vel­jek­set ker­to­vat elä­mäs­tä Väy­län­var­rel­la

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ter­vei­siä tiskin takaa lo­ma­ky­läs­tä – ­Ke­sä­työ­pai­kas­sa jouduin tais­te­le­maan jopa oi­keu­des­ta ruo­ka­tau­koon

Kokemukseni ei ollut ihan sellainen kuin aluksi kuvittelin, kirjoittaja kertoo kesätyöstään.
Kokemukseni ei ollut ihan sellainen kuin aluksi kuvittelin, kirjoittaja kertoo kesätyöstään.
Kuva: Mikko Halvari

Olin töissä kesällä rovaniemeläisessä lomakylässä. Kyseessä oli toinen kesätyöpaikkani. Työskentelin ravintolan puolella ja kokemukseni ei ollut ihan sellainen kuin aluksi kuvittelin.

Alku sujui kohtuullisen hyvin, mutta syksyä kohti mentäessä meno muuttui kaoottiseksi. Suurin syy tähän oli se, että työntekijöitä ei ollut tarpeeksi. Tähän selitykseksi annettiin se, että ylimmän johdon mielestä ei saa palkata enempää työntekijöitä.