Tilaajille

Ter­mos­pul­los­sa hau­tu­vat piirun verran pa­rem­mat ret­ki­eväät – nauti nuo­tiol­la di­pis­tä, pi­ta­lei­väs­tä ja tik­ku-crois­san­teis­ta

Talven nuotioretkelle voi ottaa mukaan lämmintä ruokaa termospullossa. Lempeän tulinen chili sin carne ja lämmin kasvisdippi saavat hautua termarissa kypsiksi. Jälkkäriksi nautitaan tikku-croissantit suklaavaahdolla

Lämmitä pitaleivät nuotiolla ja täytä muhevalla chili sin carnella.
Lämmitä pitaleivät nuotiolla ja täytä muhevalla chili sin carnella.
Kuva: Konsta Leppänen

Talviset retkieväät kannattaa tehdä mahdollisimman valmiiksi jo kotona, jotta nuotiopaikalla ei tarvitse enää kuin lämmittää ruoka.

Kaikessa rauhassa termarissa hautunut chili sin carne syödään kätevästi pitaleipien välistä. Jos haluat tuhdimman version, kypsennä joukkoon jauhelihaa tai kaurajauhista.