Poliisitehtävät: Nelikko yritti anastaa jou­lu­kuu­sen Ro­va­nie­men kes­kus­tas­ta, si­vul­li­sen huuto esti yri­tyk­sen

Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 4. päivän luukku tästä

Tilaajille

Te­hy-leh­ti: Lähes 50 te­ho­hoi­ta­jaa ir­ti­sa­nou­tu­nut kevään aikana OYSissa – teho- ja val­von­ta­hoi­don paik­ko­ja su­pis­te­taan mer­kit­tä­väs­ti kesällä

Poikkeuksellinen irtisanoutumisaalto vaikeuttaa Oulun yliopistollisen sairaalan tehohoidon toimintaa kesän aikana. Tehy-lehti uutisoi, että OYSista on kevään aikana irtisanoutunut lähes viisikymmentä tehohoitajaa.

Tammikuun ja toukokuun välisenä aikana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin palveluksesta on irtisanoutunut 49 kokenutta tehohoitajaa.

Tehy-lehden haastattelema sairaanhoitopiirin hallintoylihoitaja Pirjo Lukkarila kertoo, ettei ole nähnyt "näin poikkeuksellista määrää irtisanoutuneita" työuransa aikana.

– Tilanne ei näytä kovin hyvältä, ja joudumme supistamaan teho- ja valvontahoidon paikkoja merkittävästi. Jos kesällä tulee yllätyksiä, joudumme muuttamaan suunnitelmia, Lukkarila sanoo.

Kesällä aikuisten tehohoidossa on käytössä 14 tehohoitopaikkaa ja neljä tehovalvontapaikkaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.