Katso kuvat: Näin lap­pi­lai­set edus­ti­vat Pre­si­den­tin­lin­nas­sa

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ta­voit­tee­na avoin pää­tök­sen­te­ko

Valtuustoryhmämme on kiteyttänyt toimintansa perustuvan aitoon yhteistyöhön ja Rovaniemen dynaamiseen kehittämiseen. Tavoitteena on avoin, kaupunkilaisia yhdenvertaisesti kohteleva päätöksenteko, jossa huomioidaan laajasti myös eri puolueiden näkökulmat. Uskomme, että kaupungin kehittämiseen on löydettävissä puolueiden välillä yhteisiä tapoja ja tavoitteita, joita edistää. Poliittinen leikki ei kaupunkilaisia kiinnosta eikä se edistä asioiden hoitoa.

Emme pidä turhasta ääntä. Kun on havaittavissa, että päätöksentekokulttuurissa on kehitettävää ja se edustaa vain tietyn yksittäisen ryhmittymän etujen suojelua, on asiat nostettava selvästi näkyville. Tämän muutoksen tekemiseen olemme sitoutuneet ja olemme siitä velvollisia äänestäjillemme.

Ihmettelemme yhä, miksei keskusta suurimpana puolueena edusta ja puolusta avoimuutta? Mitä sillä on hävittävänä? Esimerkiksi kylien kehittämissäätiön toiminnassa on kyse veronmaksajien rahoista. Sen toiminta on avattava kaikkien yhteisesti arvioitavaksi koko toimintahistorialtaan.

Kylien kehittäminen on myös meidän tavoite, siitä esimerkkinä työllisyyttä lisäävät aloitteet Käyrästunturista ja kyliä yhdistävästä retkeilyverkostosta.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita