Poliisitehtävät: Nelikko yritti anastaa jou­lu­kuu­sen Ro­va­nie­men kes­kus­tas­ta, si­vul­li­sen huuto esti yri­tyk­sen

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 3. päivän luukku tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ta­voit­tee­na avoin pää­tök­sen­te­ko

Valtuustoryhmämme on kiteyttänyt toimintansa perustuvan aitoon yhteistyöhön ja Rovaniemen dynaamiseen kehittämiseen. Tavoitteena on avoin, kaupunkilaisia yhdenvertaisesti kohteleva päätöksenteko, jossa huomioidaan laajasti myös eri puolueiden näkökulmat. Uskomme, että kaupungin kehittämiseen on löydettävissä puolueiden välillä yhteisiä tapoja ja tavoitteita, joita edistää. Poliittinen leikki ei kaupunkilaisia kiinnosta eikä se edistä asioiden hoitoa.

Emme pidä turhasta ääntä. Kun on havaittavissa, että päätöksentekokulttuurissa on kehitettävää ja se edustaa vain tietyn yksittäisen ryhmittymän etujen suojelua, on asiat nostettava selvästi näkyville. Tämän muutoksen tekemiseen olemme sitoutuneet ja olemme siitä velvollisia äänestäjillemme.

Ihmettelemme yhä, miksei keskusta suurimpana puolueena edusta ja puolusta avoimuutta? Mitä sillä on hävittävänä? Esimerkiksi kylien kehittämissäätiön toiminnassa on kyse veronmaksajien rahoista. Sen toiminta on avattava kaikkien yhteisesti arvioitavaksi koko toimintahistorialtaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.