pääkirjoitus: Saa­me­lais­kä­rä­jät hy­väk­syi kiis­tel­lyn saa­me­lais­la­ki­esi­tyk­sen lähes yk­si­mie­li­ses­ti – vas­taa­vaa komp­ro­mis­si­ha­lua toi­voi­si löy­ty­vän edus­kun­nas­ta­kin

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 3. päivän luukku tästä

Tilaajille

Tai­de­lai­naa­mo­vii­kot-näyt­te­lyn teoksia voi ostaa tai lainata omaan kotiin – "Vielä ei ole kukaan teosta pa­laut­ta­nut"

Kemissä on esillä lappilaisten taiteilijoiden Taidelainaamoviikot-näyttely 4.6.–14.8.2021. Näyttelyn teoksia voi ostaa tai lainata kuukausihinnalla omaan kotiinsa.

Seija Ulkuniemen Sekalainen seurakunta odottelee ottajaansa Kemin taidelainaamon hyllyssä.

Kemin historiallisen museon vaihtuvien näyttelyiden tilassa ja Kemin taidemuseon sisääntuloaulan taidelainaamossa on esillä Taidelainaamoviikot-näyttely 4.6.–14.8.2021. Se on historiallisen museon ensimmäinen lainaperiaatteella toimiva näyttely.

– Näyttelyn ideana on tehdä taidelainaamon toimintaa näkyväksi Kemissä. Taidemuseon taidelainaamo aloitti toimintansa viime vuonna, ja lainaamosta lainattiin kuuden kuukauden aikana 30 teosta. Eli kiinnostusta on, museotoimenjohtaja Tanja Kavasvuo kertoo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.