Koiraurheilu: Ro­va­nie­men Ou­nas­hal­lis­sa riitti säpinää kan­sain­vä­li­ses­sä agi­li­ty­kil­pai­lus­sa – katso ku­va­gal­le­ria

Kolumni: Pi­täi­si­kö yli­su­ku­pol­vis­ta jo­ki­ra­ken­ta­mi­seen liit­ty­vää traumaa lähteä pur­ka­maan so­vin­to­ko­mis­siol­la?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

”Täällä mahtuu pi­tä­mään tur­va­vä­le­jä” – Ensi vii­kol­la Lapissa au­kea­vat kir­jas­tot, monet museot, osa ui­ma­hal­leis­ta, eläin­puis­to ja 4 000-ne­liöi­nen si­sä­lii­kun­ta­puis­to

Maanantaista alkaen monet vapaa-ajan toiminnot saavat taas avata ovensa. Se ei silti tarkoita, että kaikki jatkavat toimintaansa automaattisesti.Tornion Duudsonit Activity Park on siivottu perusteellisesti avaamista edeltävällä viikolla. Juho Mykkälä pesee putkiliukumäen sisäpuolta, Julia Mikkola ja Jenni Isonikkilä keskittyvät lattiatasoon. Mykkälä sanoo, että isossa sisäliikuntapuistossa turvavälien pitäminen ei tule olemaan ongelma.
Tornion Duudsonit Activity Park on siivottu perusteellisesti avaamista edeltävällä viikolla. Juho Mykkälä pesee putkiliukumäen sisäpuolta, Julia Mikkola ja Jenni Isonikkilä keskittyvät lattiatasoon. Mykkälä sanoo, että isossa sisäliikuntapuistossa turvavälien pitäminen ei tule olemaan ongelma.
Kuva: Sari Pelttari-Heikka

Yrittäjä Juho Mykkälä nappaa mukaansa pesuainepullon ja kiipeää ketterästi putkiliukumäen ylätasanteelle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.