Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Suomi on pyr­ki­nyt Naton täys­jä­se­nek­si "käsi kä­des­sä" Ruotsin kanssa – liit­to­lai­suu­den pur­ka­mi­seen on syytä va­rau­tua ajoissa

Pääkirjoitus // 14.6.2022

Natossa löytyy yhä ymmärrystä Turkille, vaikka se on kyseenalaistanut järjestön avointen ovien politiikan estämällä Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyden etenemisen syistä, jotka eivät aukea muille kuin Turkkia itsevaltaisesti johtavalle Recep Tayyip Erdoğanille. "Turkin turvallisuushuolet ovat oikeutettuja" ja "ne on otettava vakavasti", Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg toisti Kultaranta-keskusteluissa, muttei täsmentänyt, miten kyseiset huolet liittyvät hakijakaksikkoon.

On totta, että Turkki sijaitsee strategisesti tärkeässä paikassa. Totta on myös, että se on taistellut terroristijärjestö Isisiä vastaan ja kärsinyt terrorismista muita Nato-maita enemmän.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.