Onnettomuudet: Moni soittaa po­ro­ko­la­ris­ta ensin tutulle po­ro­mie­hel­le, vaikka pitäisi il­moit­taa hä­tä­kes­kuk­seen – toimi näin, jos ajat poron päälle

Pääkirjoitus: Hal­li­tuk­sen on lei­kat­ta­va lisää, jos se aikoo pysyä ta­voit­teis­saan

Yritykset: Iissä si­jait­see eri­koi­nen ki­vi­jal­ka­kaup­pa, joka tun­ne­taan ete­läs­sä asti – Yrit­tä­jä­si­sa­ruk­sil­la on edel­leen myyn­nis­sä 10 000 VHS-ka­set­tia

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Suomen kiin­teis­tö­vä­lit­tä­jät: Asun­to­ja on myyn­nis­sä niu­kas­ti – uu­dem­mat oma­ko­ti­ta­lot kiin­nos­ta­vat ostajia

Asuntomarkkinoilla on pula myytävistä asunnoista, kerrotaan Suomen kiinteistövälittäjät ry:n (SKVL) tiedotteessa.

Asuntokauppa oli viime vuonna ennätyksellisen vilkasta, ja asuntojen myynnin ennakoidaan jatkuvan vahvana myös tänä vuonna.

SKVL:n toimitusjohtaja Jussi Mannerberg sanoo, että ostajat ovat aktiivisia, mutta myyntiin tulee nyt kysyntään verrattuna niukasti asuntoja.

– Nyt tilanne lukkiutuu siihen, että ostettavaa ei löydy ja oman asunnon myyntiä pantataan, Mannerberg sanoo yhdistyksen tiedotteessa.

Erityisesti uudemmat omakotitalot kiinnostavat nyt asunnon ostajia. Myös kerrostaloissa ollaan kiinnostuneita suuremmista asunnoista.

Mannerbergin mukaan suurilla ikäluokilla on lähivuosina merkittävä rooli asuntomarkkinoilla, sillä moni heistä on myymässä isoja asuntojaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.