Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Lapin Kansan kalakilpailu: Suuria ahvenia ja hurjia har­juk­sia

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Suo­ma­lai­set naut­ti­vat ter­veys­pal­ve­luis­ta myös Es­pan­jas­sa – näillä jär­jes­te­lyil­lä ikään­ty­vät pär­jää­vät pit­kään, mutta moni palaa lopulta ko­ti­maa­han

Aurinkorannikon suomalaisille on tarjolla erilaisia palveluja kodinhoidosta terveydenhuoltoon ja kuntoutukseen. Osaan palveluista saa Kela-korvausta.

Suomalaisravintolan lounaslistalla on kaalilaatikkoa, leipomosta saa vastaleivottua ruisleipää ja kapakassa esiintyy illalla Frederick. Täältä löytyy suomalainen koulu, lastentarha, kirkko ja seurakuntatalo.

Tervetuloa Euroopan eteläisimpään ”suomalaiskaupunkiin” Fuengirolaan!

Lämmintä on 30 astetta. Monen jalankulkijan puhe sorisee suomeksi. Kaupungissa asuu paljon eläkeläisiä, mutta nuoriakin näkyy yllättävän paljon.

Rantapromenadin penkillä päivää paistattelee kaksi suomalaista eläkeläispariskuntaa. Margit ja Risto Kosonen Jyväskylästä ovat käyneet Espanjassa 35 vuoden ajan ja olleet maassa kirjoilla viimeiset 12 vuotta.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi