kolumni: Eikö ka­las­tus­la­ki olekaan kai­kil­le sama? Kysymys on nyt ajan­koh­tai­sem­pi kuin koskaan

Podcast: Kar­va­lak­ki­do­ku­ment­ti osa 6: Kuk­ko­lan­kos­ki näyt­tää, mitä elävä jo­ki­kult­tuu­ri voi ih­mi­sel­le merkitä – Heik­ki­län tai­tei­li­ja­vel­jek­set ker­to­vat elä­mäs­tä Väy­län­var­rel­la

Tilaajille

Suo­lai­ses­ta pan­nu­ka­kus­ta saa täy­del­li­sen ke­sä­lou­naan – pannari on klas­sik­ko, joka taipuu moneksi

Italialaisen frittatan ja saksalais-amerikkalaisen dutch baby -pannukakun juju ovat erilaiset lisukkeet. Niitä vaihtamalla annoksiin saa oman maun mukaista ja mukavaa monipuolisuutta. Nokkospannari on alkukesän klassikko, joka maistuu esimerkiksi savulohen kanssa.

Alkukesä on nokkospannarin huippusesonkia, kun nokkoset ovat parhaimmillaan.
Alkukesä on nokkospannarin huippusesonkia, kun nokkoset ovat parhaimmillaan.
Kuva: Vilja Pursiainen

Pannukakku on ihana klassikko, joka taipuu mainiosti myös suolaiseksi versioksi. Pannukakkuja syödään ympäri maailmaa, joten inspiraationa voi kokeilla myös esimerkiksi italialaista frittataa tai saksalais-amerikkalaista dutch baby -pannukakkua.

Suolaisten pannukakkujen juju ovat erilaiset lisukkeet, joilla annokseen saa mukavaa monipuolisuutta.