ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Kolumni
Tilaajille

Sota Uk­rai­nas­sa py­säyt­tää pe­rim­mäis­ten ky­sy­mys­ten äärelle

Suomi on valtiojohdon suulla ollut hyvin selväsanainen ja tuominnut Venäjän sotatoimet. On sanottu ääneen asia niin kuin se on: Venäjä on aloittanut hyökkäyssodan. Putinin puheet rauhanturvaoperaatiosta ovat pilkkaa oikeita rauhanturvaajia kohtaan.

Naamiot on riisuttu. Esiin ovat tulleet sodan kylmät kasvot. Näin totesi tasavallan presidentti Sauli Niinistö torstaina 24. helmikuuta tiedotustilaisuudessa.

Venäjä on käynnistänyt laajamittaisen sodan Ukrainassa. Taisteluja ei käydä vain separatistien miehittämien alueiden rajoilla, vaan pommitusten kohteina ovat olleet esimerkiksi Harkovan, Odessan ja Mariupolin kaupungit.

Myös pääkaupunki Kiovassa ja läntisessä Lvivin kaupungissa soivat hälytyssireenit.

Tuntuu siltä kuin koko maailma vielä pidättäisi hengitystään odottaessaan sitä, miten dramaattiset tapahtumat nyt etenevät.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.